GłównaMainhlavnadeutschFrancaisMayoristaMainMainMainMainGlavnaMain
     Informacije o tvrtki
opisPartner Tele.com je jedna od najvećih tvrtka u Poljskoj, koja se bavi veleprodajom opreme za mobitele. Od trenutka osnivanja tvrtke 2001. stalno se razvijamo i poslujemo na domaćim i stranim tržištima.
Partner Tele.com je uvoznik opreme za mobitele te mobilne uređaje. Zahvaljujući dugoročnom iskustvu i suradnji s provjerenim Dobavljačima možemo Vam ponuditi jako kvalitetnu opremu iz dalekoistočnih zemalja: Kine, Hong Konga, Tajvana i Koreje. Također, surađujemo s Dobavljačima iz Europske Unije: Velike Britanije, Njemačke. Francuske te Italije.
Naš glavni cilj je zadovoljstvo kupaca. Zbog toga trudimo se da Vam ponudimo široki asortiman provjerenih proizvoda uz konkurentne cijene.
Jedna od najvažnijih stvari je također kvaliteta proizvoda, zbog toga naši stručnjaci se stalno brine da bi svaki proizvod prošao rigorozne testove te da ima sve potrebne certifikate.     Ponuda
opis Našu ponudu usmjeravamo ne samo individualnim, ali i veleprodajnim kupcima: trgovinama, velikim lancima i prodajnim mjestima. Naša distribucijska mreža uključuje cijelu zemlju te mnoga strana tržišta, uglavnom na prostorima Europske Unije.
Nudimo veliki izbor originalne opreme poznatih svijetskih proizvođača standardnih i individualno prilagođenih našim kupcima. Možemo Vam ponuditi čak i 10 tisuća proizvoda u 300 kategorija asortimana. Uspješno smo krenuli i s vlastitim brandovima: Blue Star, Blue Star Premium, Forcell i Chic.
Naš kadar sastoji se od mladih i iskusnih osoba. Zapošljavamo stručnjake na području trgovine, marketinga, logistike i informatike. Zahvaljajući tome u slučaju potrebe, spremni su oni pomoći na bilo koji način u vezi naših proizvoda.

     Politika kvalitete
opis Osnova poslovanja Partner Tele.com je nepromjenjiva godinama pouzdanost. Svjesni smo kako je danas važna kombinacija modernosti i funkcionalnosti. Uzimamo u obzir potrebe kupaca poboljšavajući našu distribuciju i podršku te nudimo konkurentne cijene.
Profesionalizam našeg osoblja je garancija relizacije ciljeva sadržanih u politici kvalitete tvrtke Partner Tele.com. Zahvaljajući njegovim vještinama i velikom znanju opreme za mobitele, dobivamo sve veći broj zadovoljnih kupaca.
designed by Roksana Micał
Veleprodaja delova za mobilne telefone - Partner Tele.com
Dodatci GSM za mobilne telefone